Mijn naam is Stefan Androulakis en ik ben onlangs gestart bij Nétive als management trainee. Ik heb een master Political Science afgerond aan de universiteit Leiden. Tijdens mijn stage bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (afdeling sociaal domein) kwam ik erachter dat ik het enorm leuk vind analytisch bezig te zijn met data. Ook heb ik een passie voor klantcontact en IT en heb ik naast mijn studie met veel plezier gewerkt bij het Frontoffice studentenzaken van de universiteit Leiden.

Ik ben erg blij dat ik bij Nétive aan de slag kan gaan. Ik hoop mijn enthousiasme en creativiteit kwijt te kunnen bij Nétive en hoop hier veel te kunnen leren. 

Mijn creatieve instelling uit zich in mijn hobby’s. Zo speel ik gitaar, heb ik een aantal Griekse instrumenten in mijn bezit en ben ik momenteel bezig met pianolessen. Ik woon samen met Helianne in het mooie Leiden. Daarnaast reis ik geregeld naar Kreta om mijn petekind en de Griekse kant van mijn familie te bezoeken. Tot slot zorg ik dat ik in mijn vrije tijd op de hoogte blijf van al het nieuws in de wereld van ‘cryptocurrencies’.