Trainingen

Nétive organiseert diverse trainingen. Tijdens deze trainingen, die plaatsvinden op ons kantoor in Rijswijk, wordt met een klein groepje (maximaal zes deelnemers) dieper ingegaan op een bepaald onderwerp.

Wij bieden de volgende trainingen aan:

Basis applicatie- en procesbeheer

Algemene training over de basiswerking van de applicatie. Tijdens de training wordt gekeken naar het proces en de bijbehorende inrichting van de volgende onderdelen: aanvraag, distributie, zelfregistratie, aanbiedingen, opdrachtvorming, urenregistratie en accountbeheer. Ook veelgestelde vragen worden in deze training behandeld.

Deze training is bedoeld voor startende inhuurdeskmedewerkers of applicatiebeheerders en kost € 250,- per deelnemer.

Basis rapportage

Deze training behandelt de basis voor het maken van rapportages. Alle basisfunctionaliteiten voor het inzien en het maken van rapportages worden behandeld. Naast uitleg over het kiezen van het juiste rapporttype, wordt er ingegaan op filteren, groeperen, samenvatten, dashboards en het maken van eenvoudige formules.

Deze training is bedoeld voor startende inhuurdeskmedewerkers of applicatiebeheerders en kost € 150,- per deelnemer.

Extra informatie

Volgt u beide trainingen op één dag, dan betaalt u € 350,- per deelnemer voor beide trainingen.

Trainingen vinden doorgang bij minimaal 2 deelnemers.

Voor deze trainingen kunt u zich hieronder inschrijven.

Trainingen aan twee of meer deelnemers van hetzelfde bedrijf kunnen tevens op locatie worden gegeven. Neemt u hiervoor contact op met ons.

Webinars

De producten van Nétive hebben vele mogelijkheden. Het is onmogelijk om in korte tijd álles over onze applicatie te leren.
Omdat wij vaak vragen krijgen, is besloten om regelmatig webinars te geven waarin specifieke onderwerpen nader worden besproken en toegelicht.
Indien er webinars zijn gepland, vindt u de data en onderwerpen die besproken zullen worden hieronder.

Tip

Gaat een webinar u te snel en wilt u nog eens op uw gemak de instructies terug zien, log dan in op onze servicedeskportal en bekijk de instructievideo’s of neem contact op met één van onze servicedeskmedewerkers.