Webinar: duurzaam kosten besparen op inhuur

Als je kosten wil gaan besparen op inhuur van flexibel personeel, is de eerste impuls om de tarieven te gaan drukken. Maar is dat een duurzame benadering? De business wordt hard geraakt als waardevol extern talent vertrekt of ontevreden wordt en wat doet dit met het commitment van de leveranciers en zzp-er?  Met andere woorden: koude kostenbesparing levert alleen maar verliezers op. Dus hoe haal je je besparingsdoel zonder in te boeten op continuïteit en kwaliteit?

Dat bespreken Joanneke Buizer, expert cost control van ManpowerGroup Talent Solutions en Chris Neddermeijer, solution architect van Nétive VMS in dit webinar.

Wilt u duurzame kostenbesparing bij de inhuur van extern personeel?

De sessie is speciaal voor HR- en inkoopprofessionals en eindverantwoordelijken voor inhuur van extern personeel. Er wordt uitgelegd hoe duurzame kostenbesparingen gerealiseerd kunnen worden, door maatregelen te treffen in het gehele inhuurproces. Van strategisch aansluiten bij de organisatiebehoeften, tot het maken van scherpe vacatures en benchmarken van de aangeboden kandidaten.

Ben je  verhinderd? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van toekomstige webinars.

Info webinar

 • Onderwerp

  Duurzaam kosten besparen op inhuur

 • Presentators

  Joanneke Buizer en Chris Neddermeijer

 • Organisatie

  ManpowerGroup Talent Solutions en Nétive VMS

 • Datum

  Dinsdag 23 maart 2021

 • Tijd

  11:00 uur