Wereldmuziek!

Een vreemdeling in Moskou, een Engelsman in New York, een e-mail naar Berlijn en een vakantie in Spanje. Dat de blauwe parel hoe langer hoe kleiner wordt is ruimschoots bezongen. Organisaties kunnen hier hun voordeel meedoen, want groeikansen zijn er immers ook over de grens. Toevallig geldt dit voor zowel inhurende organisaties in de Benelux als voor Nétive. Misschien ook voor jou? Om hierover in gesprek te gaan met MSP’s en inhuuradviseurs hebben we gekozen voor het thema ‘Samen de wereld rond’ deze nazomer. Lees hier meer over het programma en registreer je! We zien uit naar je komst!

Wat gaan we doen?

9:30-10:00 Internationale partnerstrategie

Bouwen aan duurzame partnerships met MSP’s is een strategische keuze van Nétive. Hoe Nétive de samenwerking met haar partners ziet in relatie tot de internationale groeiambitie wordt toegelicht door Rolf Hamersma.

10:10-10:40 Succesvol multi-country inhuurprogramma’s implementeren?

Norma Sint deelt haar ervaringen met een ‘best practice’ internationaal inhuurprogramma als project- en implementatiemanager. Een verhaal over dienstverlening, tooling en aanpak.

10:50-11:20 Vendor briefing: 4 unieke kenmerken van Nétive VMS voor jouw internationale programma

Spijker je kennis bij over de capaciteiten van Nétive om de ideale inrichting van het applicatielandschap te kunnen bepalen voor het volgende internationale inhuurprogramma. Chris Neddermeijer en Norma Sint bespreken de stappen die Nétive functioneel gemaakt heeft de afgelopen jaren.

 • Datum

  14 oktober 2021

 • Tijd

  9:30 – 11:30

 • Doelgroep

  MSP’s en externe inhuuradviseurs

 • Sprekers

  Rolf Hamersma

  Norma Sint

  Chris Neddermeijer