Een verhaal over recruitment met kunstmatige intelligentie als je glazen bol. De enige vraag die over blijft is: durf je het aan?

Over deze webinar

Goede automatisering is randvoorwaardelijk voor goed talentbeheer. Dit geldt ook voor flexibele arbeid en dan zijn Vendor management systemen (VMS) onvermijdelijk als tooling voor integraal flexibel talent beheer van aanvraag t/m factuur. In tijden van schaars talent is het optimaliseren van de rol/kandidaat match cruciaal. Vanuit de achtergrond van flex en technologie vertelt Chris Neddermeijer hoe je je kansen op een match tussen vraag en aanbod kunt verhogen door naar vaardigheden in plaats van functietitels te kijken: Skill based hiring.

Hij legt uit hoe door een combinatie van technieken je vacatures goed kunt vullen met mensen waarvan je op voorhand niet had gedacht dat ze daarvoor geschikt zouden zijn, omdat wij mensen met zoveel onbewuste vooroordelen over een profiel de match simpelweg niet kunnen zien. Een verhaal over recruitment met kunstmatige intelligentie als je glazen bol. De enige vraag die blijft is: durf je het aan?

Meer weten?

Vraag een demo aan om te kunnen zien wat skill based hiring voor jou organisatie kan betekenen!

  • Datum

    13 oktober 2021

  • Doelgroep

    Inkoop- en HR professionals

  • Spreker

    Chris Neddermeijer