Webinar: Statement of Work

Met Nétive Statement of Work (SOW) koopt u compliant, efficient en eenvoudig diensten in bij uw leveranciers. Deze diensten zijn doorgaans niet vergelijkbaar met reguliere inhuur en moeten daarom anders verwerkt worden.

Met Nétive SOW krijgt u door een eenvoudige administratie en automatische bewaking volledig grip op uw kosten voor deze ingekochte diensten.

Statement of Work (SOW) is, zoals u waarschijnlijk al weet, een belangrijke pijler binnen de productstrategie van Nétive, naast de pijlers Inhuur en Recruitment. Tezamen met Worker Management is nu ook Project Tracking in onze release beschikbaar gekomen als onderdeel van de module van Statement of Work. Met de module Project Tracking kunnen uitbestede projecten centraal worden vastgelegd en gevolgd. Contractafspraken, voortgangsbewaking, budget accordering, kwaliteitsbewaking en facturatie zijn aspecten van SOW die geheel door deze module worden ondersteund.

Deze nieuwe oplossing voor uitbesteed werk wordt in deze webinar stap voor stap uitgelegd.

Bent u onverhoopt verhinderd? Meld dan aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van toekomstige webinars of vraag een persoonlijke demonstratie aan.

Info

 • Onderwerp

  Statement of Work

 • Presentator

  Chris Neddermeijer en Narada Bouwland

 • Datum

  Dinsdag 19 januari 2021

 • Tijd

  11:00 uur – 12:00 uur